II Ogólnopolski Festiwal Kulinarny „Gęsina nie tylko na św. Marcina”
„Gęsina nie tylko na św. Marcina” - to nazwa, a zarazem idea Ogólnopolskiego Festiwalu Kulinarnego, który odbył się 19 sierpnia 2017r. w Pabianicach. Jego organizatorzy - Wiesław Bober (pomysłodawca konkursu) i Fabryka Wełny Hotel & SPA w Pabianicach - chcą nie tylko zachęcić do odkrywania tego mięsa na nowo, ale także promować młodych, zdolnych kucharzy. W ramach festiwalu odbędzie się konkurs kulinarny adresowany do profesjonalistów. Mieliśmy przyjemność zaangażować się w organizację festiwalu. Przygotowaliśmy dla zwycięzców konkursu atrakcyjne nagrody. Wydarzenie miało miejsce w wyżej wymienionym miejscu w Pabianicach. Chcieliśmy serdecznie podziękować za patronalną współpracę oraz wszelkie wyrazy sympatii, które nas spotykały. Łączymy pozdrowienia i mamy nadzieję na powtórne spotkania
w przyszłości, w równie miłej i przychylnej atmosferze.